Pamukkale Turizm Türkiye'nin dört bir yanına seferler düzenleyen ve yanmaz bilet uygulaması ile dikkat çeken firmalardan bir tanesidir. Resmi internet sitesinde bulunan yolcum nerede uygulaması, müşteri hizmetlerinin iyi olması ve otobüste verilen ikramların diğer firmalara göre daha fazla, daha iyi olması gibi etkenler nedeni ile Türkiye'de en çok müşteri sahibi firmalarından bir tanesi şüphesiz Pamukkale Turizm'den başkası değildir. Yaz aylarının gelmesi ile daha fazla yolcu taşıması yapan Pamukkale Turizm kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya başladı.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Pamukkale Turizm kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak peki alınacak olan bu personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek.

Araç içi görevlisi
Şoför (Kaptan)
Müşteri hizmetleri
Bilet satış
Personel

Yukarıda Pamukkale Turizm firmasına yapılacak başvurular için bazı pozisyonlar belirtilmiştir. Firmanın interaktif iş ilan sitelerinde iş ilanları gözükmemekte olup başvurular resmi internet sitelerinde bulunan İnsan Kaynakları bölümünde ki e-mail adresine öz geçmiş formu gönderilerek yapılmaktadır. Eğer sizlerde Pamukkale Turizm firmasında istihdam etmek istiyorsanız bazı niteliklere sahip olmalısınız. Örneğin erkek adaylar için askerlik sıkıntısının bulunmaması ya da tecilli olması, kaptan olmak için sürücü belgesine sahip olunup birkaç yıldır uzak yol şoförlüğü yapılması, çağrı merkezi personeli olabilmek için meslek yüksekokul mezunu ya da lise mezunu olup diksiyonunun düzgün olması, müşteri hizmetlerine önem vermesi gibi niteliklere sahip olunması gerekmektedir. Bu niteliklere sahip olan adaylar Pamukkale Turizm İnsan Kaynakları sayfasını inceleyebilir. Başvuru yapmak isteyen adaylar yazının en sonunda bulunan mail adresine öz geçmişlerini göndermeleri gerekmektedir.

https://www.pamukkale.com.tr/insan-kaynaklari.html
[email protected]