KPSS Ön Lisans sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarih netleşti. Milyonlarca adayın ter döktüğü sınav için heyecan dorukta. 

1 Eylül 2024 tarihi ile Adayların katıldığı 2024 KPSS Ön Lisans için soru cevap anahtarı aynı gün açıklandı. Adaylar Memur olma yolunda ilerlerken herkes yüksek puan alma peşinde. ÖSYM tarafından Sonuçlar hakkında duyuru yapıldı.

2024 KPSS Ön Lisans Soru ve Cevapları Açıklandı! 2024 KPSS Ön Lisans Soru ve Cevapları Açıklandı!

Ön Lisans KPSS Katılan Aday Sayısı Açıklandı!

ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruya göre 2024 yılında uygulanmış olan Ön Lisans KPSS için başvuru sayısı açıklandı. Bu kapsamda 1 Eylül 2024 tarihi ile Ön Lisans KPSS sınavına  " 1.205.899 " aday katıldı.

KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Geçtiğimiz gün Lisans mezunlarının sonuçları açıklanmıştı ve ÖSYM önceden belirttiği tarih içerisinde duyurdu. Bu kapsamda ÖSYM yaptığı duyuruya göre Ön Lisans KPSS Sonuçları 20 Eylül 2024 tarihi itibari ile açıklanacak.

Sonuçlar Erken Açıklanır mı?

ÖSYM Sonuçların erken açıklanacağı hakkında herhangi bir duyuruda bulunmadı. Bu kapsamda sonuçların 20 Eylül 2024 tarihi ile açıklanması beklenmektedir.

Ön Lisans Mezunu Memur Alımları Yapılacak!

KPSS Ön Lisans kapsamında Memur alımları devam ediyor. Ancak şimdilik alımlar 2022 yılı KPSS puanı yaılmakta olup 2024 yılı KPSS sonuçlarının açıklanmasının ardından 2024 yılı KPSS puanı kullanılarak başvuru alınacaktır.

ÖN LİSANS MEZUNU MEMUR ALIMI İLANLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS ve Android Uygulama İçin >>>> BURAYA