Şahinbey Belediyesi Memur Alımı başvuruları başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Belediye memur alımı ilanına Gaziantep ilinde hizmet veren Şahinbey Belediyesi Lisans mezunu Memur Alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların başlamasını bekleyen adaylar için süreç Bugün başladı. Adayların Zabıta Memurluğu başvuru şartlarını taşıyor olmaları ve İstenen belgeleri temin etmeleri gerekmektedir.

50 Zabıta Memuru Alımı Yapılacak!

Belediye 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta yönetmeliğine göre KPSS Puanı ile 50 Zabıta Memuru Alımı yapacak. Genel İdare Hizmetleri sınıfında 7. ve 9. dereceli kadroya alım yapılacak olup Kadın ve Erkek adaylar başvuru yapabilecekler.

Şahin Bey Belediyesi Başvuru Günü Geldi!

Belediye 50 Zabıta memuru alım başvurularını Bugün 13 Aralık 2021 tarihi ile almaya başladı. Adaylara başvuru için 4 günlük süre verilmiş olup en geç 17 Aralık 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Belediye memur alımı için adaylar istenen belgeleri ve doldurulup imzalanmış başvuru formunu Dosya şeklinde hazırlayarak bizzat Belediye adresi olan Kolejtepe Mah. Yeşilcami Cad. No: 8 Şahinbey/Gaziantep adresinde Şahinbey Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne 8.30 ile 17:00 saatleri arasında teslim etmeleri zorunludur.

Başvuru İçin Hangi Belgeler İstenecek?

  • Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, e-Devlet'ten alınan kare kodlu ve barkod numaralı olan mezuniyet belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)
  • KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu çıktısı.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce Tasdik edilebilir),
  • 3 adet fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

BAŞVURU FORMU BURADA

SAĞLIK DURUM BEYAN FORMU

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Başvuru yapacak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca bunun dışında Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olan Erkek veya Kadın adaylar başvuru yapabilecekler. Tüm başvuru şartları ve ilanın tam metnine aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Şahinbey Belediyesi 4500 TL Maaş İle 50 Zabıta Memuru Alımı