Günden güne büyüyen giyim devi DeFacto, her geçen gün daha fazla kişiye istihdam sağlamaktadır. Özellikle mağazalarda görevlendirlimek üzere yarı zamanlı ve tam zamanlı personel arayışı içerisinde olan kurum sık sık iş ilanı yayınlamakta ve adayların başvurularını toplamaktadır.
DEFACTO İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR
Defacto’ya iş başvurusu yapmak isteyenlerin Kariyer.net ya da Defacto’nun sosyal medya sayfası (https://facebook.com/defactokariyer/) üzerinden ilanları takip edebilir. DeFacto tarafından yayınlanan iş ilanının ardından başvuru formunu internet üzerinden doldurabilir ve iş başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
ŞUBEDEN BAŞVURU
Çoğu aday internet üzerinden iş başvurusu yapıyor olsa da DeFacto’da çalışan çoğu kişi doğrudan mağazadan fiziksel olarak yaptığı başvuru sonrasında göreve başlamıştır. Bu açıdan adayların en yakın DeFacto mağazasına doğrudan giderek CV bırakması veya personelden sorumlu kişiyle görüşmesi de mümkündür. Bu, çok daha etkin ve işe giriş için hızlı bir yöntemdir, kesinlikle mümkünse öncelikli olarak bu yöntem denenmelidir. Çoğu mağaza iş ilanı yayınlamamış olsa da elden verilen CV’leri depoluyor ve işe alım olacağı zaman ilk olarak bu adaylarla iletişime geçiyor.
YETER GÜNER
Temizlik ve cay servisi olarak işlerde çalışabilirim iki çocuğum var yetişkin ise cok ihtiyacım var
Pervin
Acil işe ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
Jülide 2 yıl
Daha önce defakto mağza görseli olarak 2 yıl çalıştım işten ayrıldım defaktomağza görseli olrk çalışmak istiyorum
Suzan kurt
4 sene lc wakikide caliştim satış danişmanligi kasiyerlik ve depo alaninda görsel uzmaniyla caliştim görselim katım cok iyi defactoyla calişmak istiyorum
Suzan kurt
4 sene lc wakikide caliştim satış danişmanligi kasiyerlik ve depo alaninda görsel uzmaniyla caliştim görselim katım cok iyi defactoyla calişmak istiyorum
Nurgül
Görsel
Nurgül
Satıs depo kasa personeli
Aynur Özturk
Acil ise ihtiyacım var
Zeynep Alkan
Lise mezunuyum. birçok fabrikada tecrubem var .işe ihtiyacım var
Cengizhan Çalık
Defacto da calismak istiyorum.Tecrübem var.Evli ve 1 cocuk babasiyim.İse ihtiyacim var.Depo elemani yada reyon bolumunde calismak istiyorum