İletişim Başkanlığı Memur alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre İletişim Başkanlığı bünyesine Uzman yardımcısı alacak. Alımlar KPSS Şartı olmadan yapılacak. Buna göre KPSS siz Memur Alımı ilan detaylarını sizlerle paylaşacağız.
Kontenjan Bilgisi Nedir?
İletişim Uzman Yardımcısı unvanıyla atama yapılabilecek azami kadro sayısı 30 adettir. Giriş sınavını kazananların atamaları GİH sınıfından 8 ve 9’uncu derece kadrolara yapılacaktır.
Başvuru Süreci Başladı!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilan için başvurular başladı.Şartları sağlayan adaylar başvuru yapabilecekler. Başvurular sadece Elektronik ortamda alınacak olup bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
Başvuru Tarihleri: 16 – 27 Ekim 2023
Başvuru Ekranı: Ankara Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sınav Yönetim Merkezi ANKUZEF (ASYM) web sitesi (http://asym.ankara.edu.tr ) üzerinden yapılacaktır.
KPSS Şartı Yok! Ancak Sınav Ücreti Var!
Adaylardan ilgili ilan için herhangi bir KPSS şartı aranmayacaktır. Bu kapsamda adaylar Sınava katılacak olup yapılacak sınavda Başarılı olanlar seçilecektir. Ancak adaylar için Sınav başvuru ücreti 240 (iki yüz kırk) TL’dir. Ödeme, sınav başvurusu esnasında ANKUZEF (ASYM)’nin ödeme linki üzerinden banka/kredi kartı vasıtasıyla yapılacaktır.
Genel Şartlar:
” Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak “
Yaş Şartı Nedir?
Yapılacak sınav tarihi yılının Ocak ayının ilk günü itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak.
Eğitim Şartı Nedir?
En az dört yıllık lisans eğitimi veren; – Hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, işletme ve iktisat fakültelerinden, – İletişim fakültelerinden, – Mühendislik fakültelerinin bilgisayar/yazılım mühendisliği bölümleri ile istatistik lisans bölümlerinden, – İlgili fakültelerin psikoloji, antropoloji, sosyoloji, sosyal antropoloji, halkbilim, insan ve toplum bilimleri bölümlerinden, veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak,