İŞKUR Personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. 24 Haziran 2024 tarihi ile İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre Et ve Süt Kurumu bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 1 kişilik kadro ile Personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Alımlar sadece İŞKUR aracılığı ile ve Kura ile yapılacak.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Et ve Süt Kurumu bünyesine İstanbul Büyükçekmece'de bulunan Genel Müdürlüklerine personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre;

  • 1 Soğutma Sistemi Operatörü - İş İlanı No: 00008362292

 alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Et ve Süt Kurumu Personel alımı için adaylardan öncelikle " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacak.

Öte yandan özel olarak adaylardan;

Tehlikeli sınıfa tabi işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek.

Asgari meslek lisesi ilgili bölümlerinden mezun olmak ( İklimlendirme ve Sogutma Teknolojisi bölümleri vb.) Meslek Yüksek Okullarının İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Bölümünden mezun olmak.

Vardiyalı olarak çalışmak.

18-35 yaş arasında olmak.

Askerlik durumu: Fiilen yapmış, muaf veya tecilli olmak.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Et ve Süt Kurumuna personel alımı için başvuru süreci ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 4 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gereklidir.

Başvuru Tarihleri:  24 - 28 Haziran 2024

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx