Kızılay Memur Alımı yapacak. Az Önce Kızılay resmi internet adresi üzerinde yayımladığı memur alımı ilanına göre Lisans mezunu adaylar içerinden Organizasyonel Gelişim ve Ücret Yönetimi Uzmanı Alımı yapılacağı bildirildi. Kızılay Ankara ilinde bulunan biriminde görevlendirmek üzere alım yapacağını bildirdi. Başvurular Yayım tarihi ile başlamış olup 2022 yılı Ocak ayı itibari ile devam edecektir.

Organizasyonel Gelişim ve Ücret Yönetimi Uzmanı Nedir?

Kızılay her daim memur ve personel alımı ilanlarını yayımlamaya devam ederken Alımı seyrek olarak yapılan Uzman personel için yeni kadro iş ilanı yayımlandı. 13 Aralık 2021 tarihi ile gelmiş olan ilan ile Organizasyonel Gelişim ve Ücret Yönetimi Uzmanı alımı yapılacağı paylaşıldı.

Organizasyonel Gelişim ve Ücret Yönetimi Uzmanı adayları, Kurulun Dökümantasyon, İş pozisyonu seviyelerinin belirlenmesi, Ücret ve yan hak yapısının oluşturulması, değerlendirilmesi, İş Değerlendirmeleri gibi görevlere sorumlu olacaklardır. Detaylı İş Tanımı ise:

2022 Yılı Memur Alımı Şartları Nedir?

Kızılay Memur alımı için adaylardan KPSS şartı aranmıyor. Ancak genel olarak,

Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Seyahat Engeli bulunmamak, B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Planlama Yeteneği gelişmiş ve sonuç odaklı olmak, Herhangi bir seyahat engeli olmamak, İletişim ve Sunum yeteneğine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

Organizasyonel Gelişim ve Ücret Yönetimi Uzmanı Alımı Özel Şartları:

  • Lisans mezuniyeti (Tercihen İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Bölümleri ve Endüstri/İşletme Mühendisliği),
  • İlgili alanda tercihen 3 yıl deneyim,
  • Tercihen iyi düzeyde İngilizce bilgisi (okuma, yazma ve konuşma düzeyi akıcı),
  • İyi düzeyde MS Office programları ve Office 365 (Power BI, MS Project vb.) uygulamaları bilgisi,
  • Tercihen aktif SAP (HR, BPC, SF vb.) kullanım bilgisi,
  • Tüm İnsan Kaynakları fonksiyonları ve ilgili mevzuat bilgisi,
  • İK bütçe planlama süreçleri bilgisi,
  • Proje yönetimi, değişim yönetimi yaklaşımı ve bilgisi,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Kızılay memur alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 13 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 13 Ocak 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular Kızılay Resmi kariyer adresi üzerinden yapılacaktır. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantı sayesine ilanların detaylarına ulaşabileceksiniz.

BAŞVURU ADRESİ

17 Meslekte En Az İlköğretim Mezunu Personel Alınacak!

Kızılay geçtiğimiz günlerde yayımladığı duyuru ile farklı meslek gruplarında olmak üzere 17 farklı alanda personel alımı yapacağını bildirmişti. En az İlköğretim mezunu olan adaylardan başvuru alınacak olup aşağıdaki bağlantıdan kontenjan dağılımı ve şartlara ulaşabilirsiniz.

Kızılay 17 Meslekte Aralık Ayı Personel Alımı - İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans