Cumhuriyet Üniversitesi personel alımı için Resmi Gazetede ilan yayımladı. Üniversiteye Sözleşmeli olarak yazılı veya sözlü Mülakat yapılmaksızın personel alımı yaplacak. Bu kapsamda Cumhuriyet Üniversitesi kontenjan dağılımı, Başvuru şartları ve başvuru bilgileri hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

KPSS Puanı ile veya KPSS siz Personel Alımı Yapılacak?

Cumhuriyet Üniversitesi alımını yapacağı 14 sözleşmeli perosnel alımı için adaylardan 2020 yılında yapılan Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak gerekmektedir. 

Ancak Alım kadrolarında Eczacı alımı olduğundan Eczacı pozizyonu için KPSS şartı aranmayacaktır.

14 Personel Alımı Kontenjanları Hangileridir?

Cumhuriyet Üniversitesine 14 kişilik kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden, Destek Personeli, Teknisyen, Tekniker, Biyolog ve Eczacı Unvanlarından personel alınacak. Buna göre,

Başvuru Süreci Başladı!

Adayların Üniversite personel alımı ilanına başvuru yapabilmeleri için yukarda tabloda belirtilen şartları ve KPSS şartını taşıyor olmaları gereklidir. Ayrıca herhangi bir kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası almamış olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 Gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Buna göre başvurular 31 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Ocak 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece İstenen belgelerle birlikte Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Personel daire başkanlığına yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ