Dışişleri Bakanlığı personel alımı ilanı yayımlandı. Bakanlık yayımladığı Yayımladığı ilana göre Hollanda'da hizmet vermekte olan Rotterdam Başkonsolosluğu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilan hakkında detayları aktaracağız.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Rotterdam Başkonsolosluğu bünyesine Türk Uyruklu adaylar içersinden 2 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Sekreter alımı yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup, 46 yaşından gün almamış, en az lise veya onaylı yabancı okullardan mezun olan, kamu haklarından yoksun olmayan, ağır suçlardan hükümlü olmayan, askerlik görevini yapmış veya yapmış sayılan, herhangi bir engel durumu olmayan, Çok iyi derecede Hollandaca ve Türkçe bilmek (ayrıca İngilizce bilgisi tercih nedenidir),ve bilgisayar kullanabilen kişiler başvuruda bulunabilirler.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular 30 Ekim 2023 Pazartesi TSİ 10:00 ile 17 Kasım 2023 Cuma TSİ 23:59 arasında e-Devlet üzerinden Dışişleri Bakanlığı, Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım sekmesinden ve Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden alınacaktır

İLANIN TAM METNİ